360 grader
Visual Motor är en arkitektur- och designstudio baserad i Stockholm. Vi är ett multidisciplinärt team av arkitekter, produktdesigners och grafiska konstnärer. Tillsammans kan vi erbjuda en helhetssyn och leverera en komplett lösning inom arkitektur, inredning och branding.​​​​​​​
Arkitektur
Med kunden i centrum skapar vi arkitektur i alla skeden från konceptidéer till färdiga bygghandlingar. Att leverera kreativa, visuella och funktionella lösningar med utgångspunkt från kundens behov är en självklarhet.
Inredning
Genom inredningsarkitektur  förlängs, och förtydligas identiteter och skapar en miljö som är förenlig med kundens önskemål. Oavsett privata eller publika projekt. Målet är att generera en trivsam miljö där funktion tillsammans med upplevelse sätts i fokus. Vi arbetar multidisciplinärt och ritar egna unika lösningar som anpassas efter kundens behov.
Branding
En grafisk identitet och profilprogram syftar till att visualisera, förstärka och positionera ett företag eller organisations identitet och verksamhetsidé. 

Identiteten sätter upp en enhetligt ram för alla visuella element som används i både extern och intern kommunikation. 
Approach & Process
Vill ni veta mer om vilka vi är och hur vi tar oss an, utformar och jobbar i projekt och med kunder så har vi ett gäng med informativa overhead ark (eller pdf's) som vi mer än gärna skickar. Så tveka inte att höra av er om ni har några frågor, funderingar och vill veta mer om oss. 
Skicka ett mail till hello@visualmotor.se så återkopplar vi så snart vi kan! 
Med vänlig hälsning, Team Visual
Pressklipp
Urval av pressklipp genom åren

Visual Motor AB
Josefinavägen 5
112 61 Stockholm 
hello@visualmotor.se